Det sker

30. august 2019 - 02:52

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Jumbo Transport åbner i Haderslev

Jumbo Transport åbner i Haderslev

30. august 2019 - 02:52

Ole Holbæk, adm. direktør hos Jumbo Transport, oplyser, at virksomheden per 1. september overtager alle aktiviteter fra et tidligere distributionsfirma i Haderslev.

 

"Per 1. september dækker vi derfor hele Danmark med dag til dag distribution fra vores 3 terminaler i Brøndby, Aarhus og Haderslev. Vi overtager en 2000 kvadratmeter stor distributionsterminal i Haderslev, køber vores egne lastbiler og trailere og har ansat Anni og Anders Schondelmeyer til at drive denne aktivitet. Terminalen vil ligeledes blive betjent at det tidligere personale, ligesom der vil være døgnåbent i løbet af ugen. På den måde kan vi forbinde vores terminaler i Oslo, Malmø, Brøndby, Aarhus og Haderslev med vores europæiske hub i Hamborg med daglige shuttletrailere. Vi håber, at vores eksisterende og ikke mindst vores nye kunder vil tage godt imod denne udvidede service, og se Jumbo Transport som et alternativ til de eksisterende udbydere," skriver Ole Holbæk i en pressemeddelelse.

I juli indgav Danmarks Fragt Service A/S, Hammelev ved Haderslev, således ”erklæring om opløsning af selskabet”, en melding der blev oplyst på LinkedIn af Anders Schondelmeier, fragtfirmaets salgschef og søn af firmaets stifter.

Læst i alt:

776 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke