Det sker

20. december 2019 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Kære abonnenter

Kære abonnenter

20. december 2019 - 02:00

Pr. 1/1 2020 har vi valgt, at Vognmandens Fagblad kommer til at høre ind under Lastbil Magasinet. Baggrunden er, at vi fremover i stedet lægger øget fokus på digitalisering af vores medier, og at de to magasiner i forvejen overlapper hinanden indholdsmæssigt og til dels også læsermæssigt.

 

Ændringen vil bl.a. komme til udtryk ved, at Lastbil Magasinet vil sætte ekstra fokus på arbejdsgiver-relaterede emner, som i mange år har været et af kendetegnene ved Vognmandens Fagblad.

 

Digitalt vil du stadig kunne finde de artikler og emner, som har været berørt på Vognmandens Fagblads hjemmeside i årenes løb. Fremover vil de indgå som en del af nyhedsarkivet på lastbilmagasinet.dk, og nye artikler med relevans for vognmanden som arbejdsgiver, vil også fremover blive publiceret her.

Den resterende del af dit abonnement på Vognmandens Fagblad vil blive konverteret til Lastbil Magasinet.

Skulle du i stedet ønske dig Transport-Tidende, så skriv en mail til lene@dtmedier.dk eller ring til os på tlf. 70 250 350.

 

Ønsker du at fortsætte abonnementet på Transport-Tidende, når det oprindelige abonnement på Vognmandens Fagblad udløber, bliver det lidt dyrere, da det udkommer 23 gange årligt mod Vognmandens Fagblads 12 gange om året.

 

Til dig, som har abonnement på de låste nyheder på Vognmandens Fagblads hjemmeside, vil du få adgang til Lastbil Magasinets hjemmesides låste nyheder, indtil dit abonnement skal fornyes, hvorefter du vil blive tilbudt at fortsætte som online abonnent på normale vilkår på lastbilmagasinet.dk.

 

Med venlig hilsen/ Best Regards

 

Jeanette Routhe

Ejerleder/CEO

 

Danske Transport Medier ApS

Læst i alt:

1388 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke