Det sker

5. september 2017 - 02:56

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Messesucces i Greve

5. september 2017 - 02:56

Spritnye biler i alle størrelser, masser af tilbehør og serviceydelser, nye og velkendte ansigter, højt humør og masser af gæster og optimisme.

Det kendetegner den 9. udgave af fagmessen Transport Øst, der sidste weekend blev arrangeret af Danske Transport Medier i Ventrupparken, Greve.

 

Messen blev således en succesfuld én af slagsen med 4951 gæster inde på messearealet hos Mercedes-Benz CPH i løbet af lørdag og søndag.

 

Alle store lastbilmærker - undtagen Scania - var officielt repræsenteret på messen, der også bød på masser af relevant information og inspiration fra de knap 60 udstillere.

Arrangør: Hidtil bedste udgave

 - Det har været en forrygende weekend. Det har været den bedste, vi har oplevet i de år, vi har afholdt messen, så det er selvfølgelig meget glædeligt, siger Jeanette Routhe, direktør i Danske Transport Medier, der arrangerer messen.

 

Hun tilføjer:

- Målet med Transport Øst har hele tiden været at skabe et uformelt, årligt mødested for transportbranchen øst for Storebælt, og det er lykkedes. Det skyldes først og fremmest den opbakning, vi har fået fra trofaste udstillere og publikum, så det er vi taknemmelige for, og vi ser frem til fortsat at afholde og udvikle Transport Øst i de kommende år.

Goddag til ny van-sælger

På messen kunne gæsterne blandt andet sige goddag til MAN's nye van-sælger.

34-årige Nickie Axdal er således hentet til MAN Truck & Bus Danmarks hovedafdeling i Greve fra sit tidligere job som sælger af Renault-varebiler hos Ejner Hessel i Hvidovre.

 

- Det er en spændende udfordring at blive den første van-sælger hos MAN. Derfor blev det kun til to år hos Ejner Hessel, lyder det blandt andet fra Nickie Axdal.

 

Han bor i Hvidovre og er født og opvokset i flyttebranchen.

 

- Min far har en flytteforretning, hvor jeg arbejdede i ti år, inden jeg siden har arbejdet som speditør, inden jeg fik job som varebilsælger. Jeg har haft succes med salg af Renault Traffic til de små håndværkere, men nu er det en ny målgruppe med MAN's nye van.

Hurtig levering

Scanvo, forhandleren af nyt og nyere transportmateriel i Hårup ved Silkeborg, var igen med på messen, side om side med samarbejdspartneren CPH Trucks i Greve.

På messen fremviste Scanvo bl.a. en flot og fabriksny Volvo med kran- og wirehejsopbygning.

 

- Det er netop dét, som vi er gode til. Hurtig levering af biler med høje specifikationer. Eksempelvis denne Volvo 540 med bl.a. Dynamisk styring, monteret med en HMF-kran (2620), wirehejs og flot afdækning, lyder det bl.a. fra Scanvo's indehaver Remi Nikolajsen.

Cliff sælger det brugte grej

Cliff Hofman, indehaver af Truck Mail, var med som udstiller for 4. gang.

- Jeg er rigtigt glad for at være med på messen, og jeg kan faktisk ikke forestille mig at lave andet, lyder det til Trans Inform, Vognmandens Fagblad.

 

Truck Mails mission er netop at hjælpe transportbranchen med at sælges brugte lastbiler og andet rullende materiel til den bedste pris - blandt andet via lastbilbasen.dk

 

- Jeg kan tydeligt mærke, at aktiviteten i branchen stiger. Jeg har solgt en lastbil hver dag i denne uge, dog undtagen fredag. Og i sidste uge solgte jeg to trailere og én lastbil.

 

Truck Mail sælger 15 til 20 procent af materiellet til udlandet, resten kører videre for nye ejere i Danmark.

 

- Jeg besøger kunderne, får fotograferet bilerne og står så for hele processen, herunder med fremvisning for potentielle købere ude på landevejen eller hos kunden. Målet er, at jeg får en bedre pris til mine kunder, end de ellers får hos forhandlerne, lyder det fra Cliff Hofman. 

- Vi mangler vognmænd og chauffører

Hos Frode Laursens stand havde trafikchef Jens Bojsen travlt med at tale med mulige nye chauffører og vognmænd hos den jyske storvognmand, der i disse år bruger mange millioner på at ekspandere sine aktiviteter i bl.a. Norden.

 

- Vi får mere at lave i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Derfor er vi hele tiden på udkig efter nye vognmænd og chauffører, forklarer Jens Bojsen, der selv har været hos Frode Laursen i 44 år.

Stolt borgmester

Greve Kommunes borgmester Pernille Beckmann åbnede udstillingen lørdag formiddag.

- Vi er utrolig glade for og stolte af, at Sjællands største transportmesse for ottende gang afholdes i Greve. Det er med til at cementere Greves position som et centralt knudepunkt for transportbranchen. Vi glæder os også over, at der i alle årene har været stor opbakning til Transport Øst. Og så er vi ikke mindst utrolig glade for, at vi i Greve har oplevet en stor fremgang for branchen gennem de sidste mange år, og det er jeg fantastisk stolt over, siger Pernille Beckmann.

Læst i alt:

5 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger