Det sker

7. maj 2019 - 02:51

App linkNu på Google Play

Vognmanden

MOVE-konference skubbes til 2020

7. maj 2019 - 02:51

I morgen, onsdag 8. maj, skulle MESSE C Fredericia - i samarbejde med Syddansk Logistikforum og Danske Transport Medier – danne rammen om konferencen MOVE, hvor temaet var medarbejdere i logistikbranchen.

Men arrangørerne har nu valgt at aflyse konferencen og i stedet integrere den i næste års MOVE 2020, som bliver en fuldskala messe for logistik- og supply chain-området.

 

Frisk initiativ

Jørgen Kronborg, projektleder i MESSE C Fredericia:

- Vi tog et frisk initiativ, fordi dette tema er så aktuelt og presserende for branchen, og vi havde – synes vi selv – et stærkt felt af oplægsholdere på plads. Men deltagerantallet var desværre ikke højt nok til, at vi ville gennemføre. Vi må konstatere, at tilløbet var lidt for kort – vi havde for lidt tid til at slå på tromme for konferencen, forklarer projektlederen, som kun har oplevet forståelse og ingen sure miner i forbindelse med udsættelsen.

Jørgen Kronborg tilføjer:

- Med udsættelsen til 2020 bliver der tid til at folde konferencen bedre ud, ligesom synergien mellem konference og messe vil sikre et meget stærkere fundament.

Læst i alt:

30 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger