Det sker

3. marts 2017 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Netværk inspirerer

3. marts 2017 - 02:40

Transport- Logistikklyngen Greater Copenhagen inviterer torsdag 14. marts fra kl. 13.30 til 16.45 til workshop og networking på The Camp, Tryg, Klausdalsbrovej 601 i Ballerup.


Deltagerne kan blandt andet møde en nystartet virksomhed og store etablerede spillere som arbejder på løsninger, der har potentiale til at ændre transport- og logistikbranchen radikalt.


Hør om Wuxus, en platform og infrastruktur for vejgodstransport, som vil skabe en helt ny grad af transparens og digitalisering af branchen - og IBM, som har kastet sig over Blockchain teknologien i forhold til transport- og logistikbranchen.
Endeligt vil Tryg løfte sløret for nye forretningsmodeller for forsikring af transport.


Ny viden og inspiration
Den teknologiske udvikling har muliggjort nye forretningskoncepter, flere samarbejdsmuligheder og effektivitetsforbedringer i en helt ny skala. Disse tendenser har man allerede hørt om hos f.eks. 'Bit Coins', Uber og Airbnb.

Markederne og spillereglerne er under store ændringer i de kommende år, og transport og logistik er af de brancher, der forventes at blive berørt af nye teknologier, forretningskoncepter og digitalisering.
Mødet giver ny indsigt fra én af de store spillere, IBM, der stiller deres avancerede infrastruktur til rådighed og fra en nye spiller, Wuxus, der udbyder en digital platform for vejgodstransport.


Bliv også inspireret af en transportvirksomhed, der allerede anvender Wuxus samt om Tryg, der har re-tænkt deres forretningsmodel for transportforsikringer. Få indblik i hvad blockchain teknologi tilbyder, bliv inspireret af de nye løsninger på dit marked og vær med i en dialog for at vurdere hvordan dette kunne være relevant for vækst og udvikling i din virksomhed.

Husk evt. afbud
Teknologisk Institut TINV (Odd E. Bakkengen) arrangerer mødet. Der er plads til maksimalt 50 deltagere. Deltagelse er gratis, men fravær uden afbud koster 500 kr.

Læst i alt:

4 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger