Det sker

15. september 2017 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny afdeling i Padborg

15. september 2017 - 02:45

Mandag 2. oktober åbner Skanderborg-virksomheden Multi:IT’s nye kontor i Padborg.

De fem nye medarbejdere anføres af afdelingsleder Anne Thyssen, tidligere salgschef hos brancheorganisationen ITD.

 

Salg og service

Multi:IT’s nye afdeling på Industrivej 14 i Padborg fokuserer således på salg og service af it-leverandørens produkter, der henvender sig til vognmænd og speditører - fra web-booking og disponering til flådestyring og fakturering.

Samtidigt er Jeanett Schriver ansat som leder af kontoret i Skanderborg, med fokus på projektledelse, udvikling og implementering af Multi:IT’s hovedprodukt, Truckplanner.

 

- Truckplanner er et effektivt redskab for transportvirksomheder, og i samarbejde med vores kunder vil mit fokus være at sørge for et fleksibelt og lønsomt arbejdsværktøj, som kan ses direkte på bundlinjen, udtaler Jeanett Schriver.

 

Hun ankommer med en mangeårig erfaring indenfor erp-løsninger til transportbranchen, et godt udgangspunkt til rådgivning omkring procesoptimering af arbejdsgange.

Ejer: Tæt på branchen

Om baggrunden for åbningen i Padborg forklarer Multi:IT’s direktør og indehaver Michael Lunde:

- Padborg er centrum for transport- og logistikbranchen, derfor er det oplagt for Multi:IT at oprette et helt nyt kontor tæt på vores kunder og samarbejdspartnere. Jo tættere vi er på vores kunder, jo bedre kan vi implementere og yde support på vores mange spændende digitale løsninger.

 

Virksomheden har også planer ”om at kigge nærmere på det tyske marked.”

Øget sikkerhed

Padborg-afdelingens nye leder Anne Thyssen tilføjer:

- Multi:IT åbner ikke bare et nyt kontor, vi får flere medarbejdere og flere produkter. Det går stærkt i transportbranchen, og her er RansomCare et nemt, sikkert og effektivt svar på nye udfordringer. Tidligere i år ramte for eksempel Petya & Wannacry virksomheder inden for mange brancher, og her tilbyder Multi:IT med RansomCare et produkt, der er et ”last line of defence” produkt, som beskytter og hjælper vores kunder mod IT-angreb.

Læst i alt:

55 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger