Det sker

5. marts 2019 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Rekordstor messe

5. marts 2019 - 02:30

Når dørene åbnes til Transport 2019, torsdag morgen 21. marts, bliver det med det højeste antal udstillere i messens historie – blandt dem Danske Transport Medier.

Flere end 360 udstillere fra hele 13 lande står således klar, når Transport 2019 kører fra torsdag 21. til lørdag 23. marts som Skandinaviens største fagmesse for transportbranchen.

 

- Vi er glade for den enormt store og solide opbakning til Transport 2019. Med hele branchens opbakning bliver det en stærk transportmesse med høj faglig kvalitet, der kan inspirere og skabe kontakter, siger Nikolaj Jørgensen, projektleder for Transport 2019.

Komplet billede

Alle syv lastbilimportører bakker op om Transport 2019. En af importørerne er DAF Trucks Danmark, der står i hal D.

 

- Transportmessen er den eneste messe, vi som importør deltager på i Danmark, og der er også opbakning fra alle vores forhandlere landet over. Messen samler hele branchen, og det optimerer oplevelsen for de besøgende. Det har en stor betydning, at Transport 2019 er et komplet billede af vores branche. Desuden giver messen os en værdifuld synlighed og en unik mulighed for at komme i dialog med både underleverandører, eksisterende og nye kunder, siger marketingchef Rita M. Hansen, DAF Trucks Danmark.

Grønnere

På messen fokuserer DAF på mærkets produktprogram og grøn omstilling. Blandt andet har DAF fredag et indlæg på konferencen Grøn Transport.

Iveco Danmark fokuserer også på bæredygtig transport, og ifølge Nordic Sustainability Manager Morten Iversen er transportmessen et vigtigt udstillingsvindue.

 

- På Transport 2019 kommer der en masse relevante branchefolk, lige fra indkøbere og brugere til beslutningstagere. Dem vil vi gerne i dialog med, og den absolut bedste måde er at møde dem ansigt til ansigt. På Nordens største transportmesse er vores klare fokus at vise, at skal man køre langt og tungt, behøver man ikke gå ned på komfort for at køre bæredygtigt. De besøgende får derfor mulighed for at se vores produkter og så at sige sparke til dækkene og opleve produkterne i virkeligheden, siger Morten Iversen.

Rekordmange aktiviteter

Alle 14 haller tages i brug på Transport 2019, der byder på rekordmange aktiviteter, herunder konferencerne Grøn Transport og Logistik 2019, et nyt innovationsområde med bl.a. droner og fokus på selvkørende teknologi, Show Trucks, Årets Opbygning, Lastbiler for Børn, Danmarks Sikreste Lastbil, Scania Driver Competitions, DM for transportlærlinge, RC Trucks, veteranlastbiler og meget mere.

 

På Transport 2017 var der 325 udstillere, mens messen i 2015 bød på 247 udstillere.

 

Transport 2019 arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med ATL - Transportens arbejdsgivere, AutoBranchen Danmark, Dansk PersonTransport, Danske Speditører, De Danske Bilimportører, DI Transport, DTL - Danske Vognmænd, Foreningen af Vognimportører i Danmark, ITD og 3F Transportgruppen.

 

Læst i alt:

27 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger