Det sker

22. juni 2018 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Sønderjyder trætte af 'sorte' vognmænd

22. juni 2018 - 02:00

Lørdag 6. oktober i år lægger SOS Dansk Autohjælps station på Melskov Allé 8 i Haderslev plads til en ny omgang Vognmandens Dag, arrangeret af Sønderjyllands Vognmandsforening.

 

Foreningens formand Kenneth Jacobsen siger til Vognmandens Fagblad:

- Det handler blandt andet om, at vi gerne vil synliggøre vores profil og fortælle om de fordele, der er ved at være en del af DTL – Danske Vognmænd. Vi har lige haft bestyrelsesmøde i vores forening, og vi er enige om, at vi er trætte af de ’sorte’ vognmænd, dem der ikke er medlemmer af DTL - men som profiterer af det arbejde og de resultater, som vores organisation laver og opnår for os. De bør også være medlemmer, så vi sammen står stærkere.

Succes i 2016

Dermed gentager Sønderjyllands Vognmandsforening succesen fra 8. oktober 2016, hvor SOS Dansk Autohjælp også lagde station til arrangementet Vognmandens Dag.

 

Bjærgnings- og serviceaktørens afdeling ved Haderslev ligger under én kilometer fra Sønderjyske Motorvejs afkørsel ved Haderslev / Hammelev, og på dagen er alle vognmænd – DTL-medlemmer eller ej – velkomne til hygge, nyheder og faglig snak med dagens inviterede leverandører til transportbranchen.

Læst i alt:

15 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger