Det sker

23. juni 2017 - 02:52

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Sol, salg og nye kunder

23. juni 2017 - 02:52

Fagmessen Transport Vest 2017 løb af stablen for anden gang i seneste weekend, 17. - 18. juni, hvor branchen mødtes til landets transportmesse for det vestlige Danmark.

Udstillingen havde igen god opbakning fra udstillere og publikum, der igen fandt frem til messeområdet i Logistikparken ved Årslev nær Aarhus.

 

Over to dage mødtes kollegaer, konkurrenter, branchefolk samt transport- og logistiknysgerrige gæster til dækspark, faglige snakke og gode tilbud hos udstillerne.

 

Tak til Bjarne

Igen i år stod Marc Perera Christensen, 2. viceborgmester i Aarhus Kommune, for den officielle åbning af transportmessen:

 

- Jeg vil gerne takke Danske Transport Medier for at etablere et brohoved for alle aktører inden for transport- og logistikindustrien i det vestlige Danmark. Der er brug for, at transportsektoren har et brohoved – et fast mødepunkt – i det vestlige Danmark, og jeg håber, Transport Vest bliver en tilbagevendende begivenhed ligesom dens pendant i øst, lød det fra Marc Perera Christensen.

 

Han sendte samtidigt en varm hilsen til Bjarne Routhe – stifter af Lastbil Magasinet og idémand bag Transport Øst og -Vest – der gik bort 17. marts i år.

Mission

Jeanette Routhe, direktør i Danske Transport Medier, er glad for, at det er lykkedes at stable Transport Vest på benene for andet år i træk:

 

- Vores mission er at prøve at samle transportbranchen med arrangementer som disse, så jeg vil gerne takke de udstillere og gæster, der støtter op om Transport Vest. I år har vi haft godt vejr, og der har været en god stemning og godt humør blandt udstillerne, siger Jeanette Routhe.

Her handles

Blandt udstillerne melder Ejner Hessel, at selskabet søndag solgte en ny 4-akslet tiptrailer til Peer Bjørnskov fra vognmandsfirmaet Budtransporten.

 

Også den fynske forhandler og servicepartner Kärcher Center DKM melder om en god weekend.

Mange interesserede var forbi Kärchers stand med en række produkter og ydelser fra verdens største producent af udstyr til højtryksrensning. Og i løbet af weekenden indkasserede udstilleren to handler på varmtvandsrensere.

 

Bjarne H. Jensen, indehaver af det nystartede firma Mobil Lastbil Vask, melder også om en fin weekend.

Han sikrede sig således mindst to nye kunder, med i alt 36 lastbiler, som han skabte kontakt til på Transport Vest 2017.

Mobil Lastbil Vask leverer rene lastbiler ude hos kunderne selv - også i weekenden.

Messe igen i 2018

Transport Vest vender tilbage i 2018.

Nærmere info om tid og sted følger i de kommende måneder.

Læst i alt:

4 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger