Det sker

6. september 2019 - 02:12

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Transport Øst: Jyderne kommer igen

Transport Øst: Jyderne kommer igen

6. september 2019 - 02:12

Stærk og funktionel kvalitet – på både trailere, anhængere og lastbiler samt trækkere. Til attraktive priser selvfølgeligt. 

Det er meldingen fra Scanvo i Hårup ved Silkeborg, inden Scanvo igen deltager som udstiller på Transport Øst den kommende weekend i Greve. 

 

- Vi stiller op med trailere fra Ekeri, der fremstiller foldedørskasser / trailere, maskin- og gardintrailere fra Hangler samt en tiptrailer fra Langendorf. Og så en lastbiltrækker. Det er super høj kvalitet, der fungerer, melder Scanvos direktør Remi Nikolajsen forud for Transport 2019. 

 

- Og så skal vi selvfølgeligt udbrede budskabet om Scanvo. Vi glæder os til at få en god transportsnak med alle vores øst-gæster, tilføjer han. 

 

Scanvos ledelse har mere end 40 års erfaring med lastbilbranchen, herunder køb, salg, udlejning og vurdering af rullende materiel. Rådgivning og kommisionssalg for advokater, banker og leasingselskaber er også en del af firmaets aktiviteter, der også byder på et stort udvalg af materiel via et bredt netværk af forhandlere i Danmark, Norden og Europa.  

Læst i alt:

133 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger