Det sker

6. september 2019 - 02:12

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Transport Øst denne weekend: Kärcher vasker bilerne

Transport Øst denne weekend: Kärcher vasker bilerne

Kärchers TB-program med vaskemaskiner til lastbiler byder på masser af fleksibilitet til vognmændene.

6. september 2019 - 02:12

På Transport Øst 2019, 7. og 8. september i Greve, fortæller den odenseanske forhandler og servicepartner Kärcher Center DKM blandt andet om Kächers store program af professionelt vaskeudstyr til transportbranchen. 

I forhold til denne branche er det primært højtryksrensere, med både koldt og varmt vand, samt Kärchers store program af bilvaskeanlæg, der er interessant for messens gæster.  

 

Kärchers TB-program med vaskemaskiner til lastbiler byder på masser af fleksibilitet, så programmet passer til enhver lastbilstørrelse ude hos vognmændene. 

 

- Men vi tilbyder også produkter, der ikke nødvendigvis har noget med transportbranchen at gøre - eksempelvis støvsugere og vinduesvaskere, fortæller medindehaver Jeanett Willemoes, Kärcher Center DKM. 

Hele landet

Kärcher Center DKM’s montører servicerer erhvervs- og privatkunder i hele landet. Dermed løser forhandleren alle opgaver indenfor Kärchers produktprogram, blandt andet til last- og personbilanlæg, lager- og kontorområder, højtryksrensere og støvbindingsanlæg. 

 

Blandt Kärchers mange løsninger og maskiner til transport- og logistikbranchen er højtryks- og tæpperensere, støvsugere, maskiner med Spray-Ex-system, gulvvaskere, feje- og sugemaskiner, redskabsbærere, snekastere, tilbehør og rengøringsmidler.  

Kärcher Center DKM sælger også udstyr til private samt industri-, hotel- og restaurationsbranchen samt landbruget.

Læst i alt:

444 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke