Det sker

29. maj 2018 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Tricolore - nyt logistikcenter i Harrislee

29. maj 2018 - 02:45

Den dansk transport- og logistikvirksomhed Hansen & Søn A / S - Tricolore, som har rødder i Padborg, bygger nyt logistikcenter i tyske Harrislee, et stenkast fra hovedkontoret i Danmark.

Det nye logistikcenter opføres fra juni i industriparken Grönfarhtweg i Harrislee, to kilometer syd fra den dansk/tyske grænse. Logistikcenteret ventes på sigt at skabe over 30 arbejdspladser.

 

Nærhed og støtte

- Vi kunne overbevise firmaet Hansen & Søn A / S - Tricolore især med nærheden til virksomhedens hovedkontor i Padborg og den omfattende støtte fra Harrislee Kommune. Denne etablering viser, at regionen Flensborg / Slesvig er i fokus for skandinaviske virksomheder. Rådgivningsfirmaet Wireg har sammen med andre partnere fra foreningen Business Tyskland e.V. enestående kompetence med hensyn til rådgivning på dansk, bekræfter Michael Otten, administrerende direktør for Wireg GmbH.

 

Hansen & Søn A / S - Tricolore er især interesseret i steder med et fungerende netværk mellem erhvervsliv, myndigheder og kommune.

Hjælpsomme

- I de foreløbige planer og køb af jord oplevede vi kontakten mellem Harrislee Kommune, rådgivningsfirmaet Wireg og Union Bank i Harrislee som meget serviceorienteret og hjælpsomme, udtaler Hardy Hansen, administrerende direktør for selskabet Hansen & Søn A / S - Tricolore.

 

Borgmester i Harrislee, Martin Ellermann tilføjer:

- Den yderligere etablering af en stor dansk virksomhed beviser den centrale betydning af Harrislee som en grænsekommune for skandinaviske virksomheder.

 

Fem hektar

Logistikcentret bygges på et ca. fem hektar stort areal i industriparken på Grönfartweg. Der opføres et lager til pick & pack med en integreret kontorbygning. Hele logistikkæden er dækket i det nye logistikcenter, fra vareindkøb til salg og lagerstyring.

 

Den første store kunde kommer fra fødevareindustrien, mens andre er på vej. I fremtiden planlægger firmaet Hansen & Søn A / S - Tricolore at øge lagerkapaciteten til et samlet areal på op til ca. 22.000 kvm i Harrislee.

Siden 1916

Dansk familieejet transport- og logistikfirma, der har transporteret varer i hele Europa igennem fire generationer. Hansen & Søn A / S har siden 1916 opbygget knowhow, der gør det muligt at tilbyde skræddersyede transport- og logistikløsninger. Virksomheden har et vidtrækkende europæisk transportnet og beskæftiger omkring 320 personer. Virksomheden har et samlet lagerareal på 60.000 kvadratmeter og over 300 moderne vogntog.

Læst i alt:

39 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger