Det sker

5. juli 2019 - 02:32

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Udvider i Polen

5. juli 2019 - 02:32

Freja oplever en stigende interesse for håndtering af kundernes fulde transport- og logistikbehov - fra almindelig landevejstransport i hele Europa, air- og sea-løsninger til håndtering af containere, lageropbevaring samt pick- og pack-opgaver. Derfor opfører Freja nu et nyt domicil med forventet indflytning i maj 2020 på en 76.000 kvadratmeter stor grund, 20 kilometer fra Szczecins centrum i Polen.

 

Første punkt i projektet har været nedrivning af gamle bygninger, hvilket forløber planmæssigt, og næste punkt bliver opførelsen af 1.400 nye kvadratmeter kontormiljø, 5.400 nye kvadratmeter højreollager samt 4.600 kvadratmeter nyt crossdock / pick- og packareal (5 meters fri højde).

P- og bytteplads

Lagerhallerne opføres enten opvarmede eller forberedt for opvarmning for derved at have den fornødne fleksibilitet og bidrage til at løse kundernes behov.

 

Udendørsarealerne belægges med køresten, så der bliver plads til parkering og bytteplads til 150 trailere. Der laves særlige områder til køletrailere, så de kan sluttes til strøm, og der laves et areal til adblue-tankning, som også forberedes for et fremtidigt tankanlæg samt et 500 kvadratmeter stort garageanlæg til reparation af trailere.

Indendørsarealerne omfatter opholds- og hvilerum til chauffører samt bruse-, toilet- og køkkenfaciliteter.

24/7

Anlægget bemandes 24/7 ved ind- og udkørslen, hvor alle trailere kan kontrolleres, bl.a. i kraft af indbygget vægt i vejen, og adressen vil blive en ”drejeskive” for Frejas landevejstransporter ud og ind af Skandinavien.

Udover de nyopførte bygninger er der på grunden to eksisterende lagerhaller på sammenlagt 4.400 kvadratmeter, der allerede i dag er udlejet til eksterne lejere.

 

Kontormiljøet bygges i to etager med øje for medarbejdernes arbejdsmiljø. Placeringen er kun to km fra den centrale motorvej S6 mod Swinoujscie / Gdansk og S3 imod Pozna, hvilket gør anlægget til et knudepunkt for transport til og fra Østeuropa, Skandinavien og EU.

Læst i alt:

45 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger