9. januar 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

DF: Camping på toldplads skal koste

9. januar 2018 - 01:44

Af Redaktionen |

Ifølge viceborgmester Ejler Schütt fra Dansk Folkeparti i Aabenraa Kommune koster det 850.000 kroner om året at drive den gamle toldplads i Padborg. Pladsen benyttes – især i weekenden – af udenlandske lastbiler og deres chauffører, og driften af faciliteterne på området betales af skatteyderne.

 

Ejler Schütt ønsker derfor, at vognmændene skal betale for at lade deres chauffører langtidsparkere på pladsen.

 

»Det er helt hen i vejret, at skatteborgerne skal betale mindst 850.000 kroner årligt på at stille pladsen gratis til rådighed for primært udenlandske vognmmænd,« siger Ejler Schütt til TV Syd.

 

Hos DTL støtter man op om politikerens synspunkt og opfordrer til, at Ejler Schütt lader ønsket blive til politisk handling i form af et konkret forslag om brugerbetaling på stedet.

»Jeg synes, det er rigtig godt, at Dansk Folkeparti holder fast i sagen fra Padborg. Det er en service, som vores nabolande ikke yder, og det er bl.a. med til at presse flere lastbiler op over den danske grænse. Hele den manøvre bliver så tænkt ind i den permanente og systematiske cabotagekørsel og sætter dermed den frie konkurrence og det danske arbejdsmarked under yderligere pres. Jeg vil stærkt opfordre Ejler Schütt til at få stillet et decideret forslag, så denne galskab kan blive bragt til ophør,« lyder det fra Erik Østergaard, direktør i DTL.

 

På pladsen i Padborg har skatteyderne bekostet opstilling af toiletter, vaskerum og udendørskøkkener, og det er Aabenraa Kommune, der bekoster at holde pladsen ren.

Læst i alt:

841 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger