26. januar 2021 - 16:53

App linkNu på Google Play

DFDS opkøber stor køletransportør

DFDS opkøber stor køletransportør

26. januar 2021 - 16:53

DFDS har indgået en aftale om at købe hollandske HSF Logistics Group. Virksomheden er en af Europas førende leverandører af kølelogistik til kødproducenter og andre fødevareproducenter.

 

HSF Logistics Group har fire brands med HSF Logistics som et førende brand i Holland, Tyskland og Storbritannien. N&K Spedition og Skive Køletransport er førende brands på markedet i Danmark og Skandinavien, og de udgør tilsammen ca. halvdelen af koncernens omsætning. Eurofresh er et brand med fokus på det tyske marked.

 

- Jeg er meget glad for købet af HSF Logistics Group. Det udvider vores tilbud til en bred vifte af fødevareproducenter betydeligt og giver god mulighed for vækst, siger Torben Carlsen, CEO for DFDS.

Når HSF Logistics Group bliver integreret i DFDS, åbner det døren til mange nye kunder inden for fødevareindustrien og skaber mulighed for vækst samt tilføjer volumen til DFDS’ færgenetværk, begrunder DFDS selv opkøbet.

 

Afslutningen af transaktionen forventes at finde sted om ca. tre måneder med forbehold for myndighedsgodkendelse og gennemførelse af medarbejder-konsultationer, men DFDS og HSF

 

HSF Logistics Group har en omsætning på 2,8 mia. kr. og omfatter i øjeblikket 1.800 ansatte og opererer omkring 700 lastbiler og 1.700 køletrailere, inklusive både ejede og leasede enheder.

Læst i alt:

1891 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger