DI Transport

27. september 2019 - 02:51

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Fundamental bæredygtig omstilling

Fundamental bæredygtig omstilling

Mads Nipper blev ansat som ceo hos Grundfos 1. august 2014. Han kom fra en stilling som Executive Vice President i Lego. Foto: Grundfos

27. september 2019 - 02:51

I mange år har én af landets største virksomheder, Grundfos, været synonym med pumper i topkvalitet og med noget af tidens bedste teknologi – til store dele af verden.

Inspireret af FN’s 17 verdensmål har Grundfos i dag vendt fokus, så selve formålet for virksomheden og dens 19.000 medarbejdere er udvikling af miljøvenlige løsninger på området for vand, sanitet og klima.

 

Det fortalte Mads Nipper, ceo hos Grundfos siden 1. august 2014, om på Transportens Dag 2019, da topchefen var med på en direkte videoforbindelse fra Grundfos’ hovedkvarter i Bjerringbro.

Fundamental omstilling

- Det handler blandt andet om en fundamental bæredygtig omstilling af virksomheden, og vi vurderer, at der er tale om et gigantisk forretningsgrundlag, lød det blandt andet fra Mads Nipper.

 

Grundfos fortæller selv på koncernens hjemmeside, at den blandt andet føler en særlig forpligtelse som ”en af verdens førende virksomheder inden for pumpeløsninger og trendsætter inden for vandteknologi”.

 

Det lyder videre:

”Derfor er vores mål, at vi med banebrydende løsninger bidrager til global bæredygtighed, som forbedrer livskvaliteten for mennesker og tager vare på planeten. Vi sikrer rent drikkevand i både den mindste landsby og den højeste skyskraber, behandler og flytter spildevand, og sikrer varme og komfort til indbyggere verden over. Vi sætter en ære i at levere uovertruffen kvalitet hver dag, og skaber værdi gennem lokalt entreprenørskab og tætte relationer med kunder, leverandører og andre interessenter.”

Mads Nipper siger samtidigt, at virksomheder der alene fokuserer på lavt udviklede løsninger konstant bliver udfordret af billigere konkurrenter – som det eksempelvis er tilfældet med vognmænd.

Læst i alt:

35 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger