DI Transport

16. august 2019 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

I arbejdstøjet

I arbejdstøjet

Michael Svane. Foto Hans Søndergaard

16. august 2019 - 02:40

Nu er sommerferien overstået for de fleste. Nu gælder det at komme i arbejdstøjet. Det gælder regeringen og alle os andre.

Der er mange nødvendige opgaver at få taget fat på. Og hvor det haster med en løsning.

 

Vi skal have en investeringsplan for den trafikale infrastruktur på plads. Trængslen på vejene stiger. Vi skal have løst spørgsmålet om rastepladser langs de danske motorveje. Vi skal have sat fart på den grønne omstilling i transportsektoren. Vi skal have sat spillereglerne for fair og ordnede forhold i landevejstransporten.

 

Alt dette og mange andre opgaver handler om at fremtidssikre mobiliteten i det samlede transportsystem. Det indebærer, at der satses på vejene, den kollektive trafik, cykling og meget andet.

Transportens Dag

Vi er i arbejdstøjet hos os, lyder det fra Dansk Industris branchedirektør, inden DI Transport 25. september inviterer til Transportens dag 2019.

Hvordan leverer vi en intelligent grøn omstilling af transporten? Kom og vær med, når DI Transport sætter fokus på intelligent grøn transport på Transportens Dag i Industriens Hus i København, lyder det således fra DI Transport.

Læst i alt:

16 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger