22. maj 2019 - 01:41

App linkNu på Google Play

DigiTach lancerer nyt rapportsystem

DigiTach lancerer nyt rapportsystem

22. maj 2019 - 01:41

Efter længere tids udvikling har DigiTach nu et 100% selvudviklet rapport og IT-system. For nyligt blev dette rullet ud til alle DigiTachs kunder. Det nye system skal højne brugeroplevelsen og gøre håndteringen af tachograf-data nemmere.

 

I DigiTachs nye rapport-system er overtrædelsestype, tidspunkt og konsekvens tydeligt illustreret. Ved hjælp af farver kan man se, om overtrædelsen er inden for bagatelgrænsen, bøde eller frakendelse af førerretten.

 

»Jeg er glad for de mange positive tilbagemeldinger vi har fået. Det har været en længere proces, og jeg tror på at brugervenligheden i rapporterne er på et hidtil uset niveau,« siger indehaver og adm. direktør Vandy Bæk Thorsen, DigiTach.

 

Alle DigiTachs kunders tachograf-data samles i et stærkt IT-system. Med implementeringen af den nye kundedatabase, er det blevet muligt at påminde kunderne om endnu flere vigtige deadlines. Der påmindes automatisk og sendes ansøgningsskema ved udløb af fører- og virksomhedskort samt 2-års kalibrering af tachografen. Derudover kan der påmindes on udløb af ADR og EU-bevis.

Læst i alt:

479 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke