17. maj 2013 - 07:45

App linkNu på Google Play

DigiTach: Revisor-fejl – ikke tvangsopløst

17. maj 2013 - 07:45

Hvert år bliver tusindvis af danske selskaber tvangsopløst af landets skifteretter, fordi selskaberne ikke til tiden indsender deres årsregnskaber til Erhvervsstyrelsen.

 

Fra tid til anden risikerer selskaber dog også en ufrivillig opløsning, fordi deres revisor glemmer at indsende det underskrevne regnskab - for et i øvrigt sundt og revideret selskab.

 

 

Revisor overskred frist 1. marts

 

 

Det er også tilfældet med DigiTach, som indehaver Vandy Bæk Thorsen åbnede i begyndelsen af 2011. Firmaet leverer, ifølge egne ord, moderne, fleksibel og konstant opdateret tachograf-support til vognmænd og deres chauffører – inklusive god gammeldags service.

 

 

»Regnskabet skulle være afleveret 1. marts, og jeg regnede med, at alt var i orden, og at min revisor havde indsendt det. Men så bliver jeg ringet op af én af mine kunder, der fortæller mig, at han er ringet op af en af mine konkurrenter. Denne fortæller min kunde, at jeg er ved at lukke ned«, siger Vandy Bæk Thorsen til Lastbil Magasinet.

 

Alle formaliteter på plads

 

Ved et hurtigt kig på CVR-registret opdagede DigiTach’s indehaver herefter, at hans firma tilsyneladende var under tvangsopløsning.

 

 

»Så ringede jeg til min revisor, der erkendte, at han ikke havde fået indberettet mit regnskab til tiden. Revisoren tog derefter straks kontakt til skifteretten, så alle formaliteter nu er på plads«, fortsætter Vandy Bæk Thorsen.

 

 

Han er nu i fuld gang med at fortælle sine nuværende kunder om sin revisors fejl – og at hans firma fortsat lever i bedste velgående.

 

Brev til kunder

 

I en aktuel meddelelse til DigiTachs kunder skriver Vandy Bæk Thorsen blandt andet:

 

 

»De fleste ville formentlig ikke have opdaget denne fejl, men da jeg er blevet kontaktet af flere kunder, som er blevet kontaktet af min ”kære” konkurrent, som postulerer, at jeg er ved at lukke eller gå konkurs, vil jeg hermed gøre opmærksom på, at dette på ingen måde er rigtigt.

 

Det hele er pga. en fejl fra revisorens side, og alt kører videre som hidtil. Hvis du har spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte min revisor. Jeg håber bestemt ikke, at du som min gode kunde lader dig påvirke af disse ”tricks”, hvis du bliver kontaktet af pågældende konkurrent«.

[add:38]

Læst i alt:

415 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger