16. oktober 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

DigiTach udnævnt til Gazelle

16. oktober 2018 - 01:43

DigiTach er udnævnt til Børsen Gazelle 2018. Da brevet med udnævnelsen dumpede ind i postkassen, skabte det stor glæde i virksomheden.

 

»Siden starten har formålet været at give DigiTachs kunder den bedste service og gøre behandlingen af tachograf-data nem og overskuelig. Vi betragter derfor denne udnævnelse som en indikation om, at kunderne værdsætter vores tilgang til tachograf-data. Vi er naturligvis galde for denne udnævnelse og vil fortsat arbejde hårdt hver eneste dag for at yde den bedste service for vores kunder,« lyder det fra indehaver Vandy Bæk Thorsen.

 

Når snakken falder på de tanker, som indehaveren Vandy Bæk Thorsen gør sig om fremtiden, er der ingen tvivl om, hvordan han ser DigiTach udvikle sig igennem de kommende år.

Fortsat vækst er målet

»Vi vil fortsat have fokus på at vækste, men det må aldrig være på bekostning af god service og kundeoplevelse. Vi vil fortsætte med at have et stort fokus på vores produkter, og sikre at de altid lever op til vores høje krav. Da jeg startede DigiTach var mit mantra: nogle vil være størst, andre vil være billigst, vi vil være bedst. Ligesom dengang, skal dette også være vores tilgang i de kommende år,« siger Vandy Bæk Thorsen.

 

Gazelle-virksomhederne vokser kontinuerligt og skal som minimum fordoble sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Derudover skal virksomheden levere positiv vækst i alle årene. Kåringen sker på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen via Experian.

Den officielle diplomuddeling og fejring af Børsens Gazelle virksomheder 2018 sker forskellige steder i landet afhængigt af, hvilken region virksomheden tilhører. Her vil DigiTach officielt blive udnævnt i region Syddanmark d. 14. november i Kolding.

Læst i alt:

1195 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke