24. november 2022 - 01:44

App linkNu på Google Play

Digitale kørselsrapporter kan lette hverdagen

Digitale kørselsrapporter kan lette hverdagen

24. november 2022 - 01:44

Det Horsens-baserede firma myPallet International ApS har lanceret et nyt digitalt system til kørselsrapporter. Målet er at lette hverdagen for chauffører og vognmænd.

 

Med kørselsrapporten kan chaufføren foretage digital registrering af start/stop, ankomst/afgang, ventetid og pauser. Hver transaktion dokumenteres af en geo-position og fragtbreve, gods- og vejesedler m.v. kan scannes eller foto dokumenteres undervejs.

 

Chaufføren åbner ved arbejdsdagens begyndelse sin myPallet-app og starter dagens tur med registrering af trækker/trailer nummer og kilometerstand. Herefter ”swiper” chaufføren sig igennem dagens ankomst/afgange ved respektive kunder, alt imens tidspunkter og geo-positioner registreres automatisk ved hvert swipe.

 

Alle data opdateres i real-time i myPallets web-portal, som vognmanden kan bruge til omgående at fakturere ventetid, specialleveringer m.v. og i øvrigt at færdiggøre timeregnskabet på daglig basis.

myPallet er hjemhørende i Horsens og tæller 15+ medarbejdere på kontorer i København, Gøteborg og Hamborg og er netop honoreret Børsen Gazelle 2022.

 

Læst i alt:

710 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger