1. maj 2020 - 13:01

App linkNu på Google Play

Dødsulykke ved Jystrup

Dødsulykke ved Jystrup

1. maj 2020 - 13:01

Klokken 7.56 torsdag fik politiet via alarm 112 melding om et alvorligt færdselsuheld, der kort forinden var sket på Roskildevej ud for Slettebjergvej i Jystrup. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

 

En lastbil og en personbil var stødt sammen, og en person var fastklemt. Rednings- og ambulancepersonale samt en lægehelikopter blev sendt til uheldsstedet, hvor Roskildevej var spærret i begge retninger som følge af færdselsuheldet. Politiet foretog afspærring af vejen både nord og syd for uheldsstedet, så al trafik blev ledt ad mindre veje i området. En hårdt kvæstet mand blev hurtigst muligt reddet ud af en stærkt beskadiget personbil, hvorefter en ambulance kørte ham til et sygehus.

 

En læge kunne dog senere konstatere, at han var afgået ved døden som følge af sine kvæstelser.

Rutinemæssigt fik den omkomne udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol/euforiserende stoffer. Den 39-årige mand fra Lejre, der havde været fører af lastbilen (grisetransport),var ædru. Han slap uskadt fra sammenstødet, men var selvsagt chokeret.

 

En bilinspektør blev tilkaldt for at undersøge både uheldsstedet og de implicerede køretøjer, samtidig med at der blev foretaget afhøringer af vidner. Ud fra undersøgelserne på uheldsstedet samt vidneforklaringer viste det sig, at lastbilen kørte ad Roskildevej mod syd, mens personbilen kørte i modsat retning. Ud for sidevejen Slettebjergvej begyndte føreren af personbilen at svinge til venstre og blev herunder primært i den sydgående kørebanehalvdel ramt på fronten af lastbilen, der ikke kunne undgå påkørslen.

 

Som følge heraf snurrede personbilen rundt og havde fået store skader, mens lastbilen fik mindre skader på forreste, venstre hjørne. Rednings- og oprydningsarbejdet var afsluttet klokken cirka 10, så Roskildevej igen kunne åbnes for trafik.

Læst i alt:

1192 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger