DTL - Danske Vognmænd

26. januar 2018 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Chefkonsulent

26. januar 2018 - 02:40

Med ansvar for områderne affald, genbrug, cirkulær økonomi, miljø og klima bliver der nok at se til for den nye chefkonsulent og sekretær for DTL’s specialforening Danaffald.

 

Torsdag 1. marts bliver Niels Bukholts første rigtige arbejdsdag hos DTL på Grønningen i København. Men allerede lørdag 27. januar tyvstarter han i forbindelse med DTL Dyrs generalforsamling, da Niels Bukholt – ud over det grønne område – også kommer til at arbejde med andre erhvervspolitiske områder, bl.a. transport af levende dyr.

Miljøstyrelsen, Dong, DI og Affald Danmark

Han har i de senest syv år arbejdet i Miljøstyrelsen, blandt andet med områderne cirkulær økonomi og affald. Tidligere har han været koncernjurist i Dong Energy og arbejdet i DI’s miljøsektion samt i foreningen Affald Danmark.

 

-Jeg er glad for, at vi hurtigt har fundet en så kompetent og erfaren ny kollega til gavn for de danske vognmænd. Det er et krævende job, hvor man både konkret og i overført betydning skal kunne bevæge sig fra gårdspladsen til Christiansborgs bonede gulve. Jeg, og resten af DTL, ser meget frem til samarbejdet med Niels Bukholt, siger erhvervspolitisk chef og DTL-underdirektør, Ove Holm.

Læst i alt:

7 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger