DTL - Danske Vognmænd

8. maj 2018 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

DTL støtter Birk mod Bulk

8. maj 2018 - 02:45

Erik Østergaard, adm. direktør hos DTL – Danske Vognmænd, står skulder ved skulder med transportminister Ole Birk Olesen (LA), efter at EU’s transportkommissær Violetta Bulc har stillet spørgsmålstegn ved den kommende nye danske tidsregel for parkering af lastbiler langs rastepladserne ved de danske statsveje.   

 

Erik Østergaard kalder direkte kommissionens handling for ”helt ude i hampen”. 

 

Skævt på den

- Her er kommissæren helt skævt på den. Det er rent nonsens og udtryk for mangel på indsigt i virkeligheden. De (kommissionen red.) skal jo være opmærksomme på, at 25-timers restriktionen vedrører de statslige rastepladser. Det blev besluttet, at der skal være en p-begrænsning på 25 timer for at undgå langtidsparkering med lastbiler og dermed overfyldte rastepladser og de problemer, det fører med sig«, forklarer han til Lastbil Magasinet. 

Stå fast

Østergaard tilføjer: 

 

- Vi har allerede en EU-dom, der siger, at 45-timers hvilet ikke må afholdes i lastbilen. Jeg synes, det havde tjent kommissionen at sætte sig grundigere ind i problemstillingen, før de rejser sådan et spørgsmål til den danske transportminister. Derfor vil min kommentar til ministeren være, at han skal stå fast på 25-timers restriktionen og meddele kommissionen, at det vil være den gældende lovgivning i Danmark, siger Erik Østergaard.

Læst i alt:

25 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger