DTL - Danske Vognmænd

31. juli 2018 - 02:52

App linkNu på Google Play

Vognmanden

DTL: Update efter ferien

31. juli 2018 - 02:52

Kort tid efter at EU-Kommissionen har truet den danske stat med en eventuel retssag ved EU-Domstolen – fordi Danmark tidligere i sommer indførte en regel om maksimalt 25 timers parkering på Statens p-pladser langs motorvejene – holder DTL – Danske Vognmænd nu møde om sagen.

 

Ove Holm, underdirektør og erhvervspolitisk chef hos DTL – Danske Vognmænd, oplyser til Vognmandens Fagblad, at organisationen her til formiddag holder møde om sagen.

 

- Ja, jeg holder møde med blandt andre vores adm. direktør Erik Østergaard. Jeg talte med en kollega i går, men på grund af sommerferie skal vi lige have et overblik over situationen.

Skepsis hos DI Transport

Hos DI Transport har branchedirektør Michael Svane også tidligere i sommer udtalt til DI Business, at den nye 25 timers regel ikke hænger sammen med reglerne om chaufførers køre- og hviletid.

 

- Vi har derfor hele tiden opfordret til at en eventuel grænse blev 45 timer, som er det maksimale hvil en chauffør må afholde i førerhuset, lyder det blandt andet fra Michael Svane.

Læst i alt:

14 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger