DTL - Danske Vognmænd

16. august 2019 - 02:31

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Efterlyser tip om dieseltyveri

Efterlyser tip om dieseltyveri

Genrefoto: Claus Warncke

16. august 2019 - 02:31

DTL – Danske Vognmænd har modtaget medlemshenvendelser om flere tilfælde af dieseltyverier fra lastbilers tanke på rastepladser i Sverige. Nogle af tyverierne har røverilignende karakter på grund af trusler om fysisk vold over for chaufføren, hvis denne forsøger at stoppe tyveriet.

 

DTL ser med stor alvor på hændelserne, da der også tidligere har været problemer med kriminalitet rettet mod lastbiler på svenske rastepladser – primært i Vest- og Sydsverige. Derfor agter vi at bringe sagen op i forhold til dansk politi og gennem Nordic Logistics Association (NLA). Til det formål vil det være en hjælp med så mange oplysninger og så meget dokumentation som muligt, lyder det fra DTL.

 

Organisationen opfordrer derfor medlemmer, der har nylige oplevelser med dieseltyverier på svenske rastepladser, til at henvende sig til et DTL-servicekontor med oplysninger i form af tid, sted, fremgangsmåde og evt. trusler - samt meget gerne fotos fra gerningsstedet.

Læst i alt:

53 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger