DTL - Danske Vognmænd

13. december 2019 - 02:53

App linkNu på Google Play

Vognmanden

EU-vejpakke: Forsigtig DTL-optimisme

EU-vejpakke: Forsigtig DTL-optimisme

Arkivfoto.

13. december 2019 - 02:53

DTL-Danske Vognmænd signalerer forsigtig optimisme, efter at EU nu er på vej med en ny fælles Vejpakke - trods massiv modstand fra en række særligt østeuropæiske lande og en række organisationers tvetungede tale, som meldingen blandt andet lyder fra DTL.

 

Erik Østergaard, DTL-Danske Vognmænds administrerende direktør:

 

- Det er for tidligt at løfte armene i jubel. Jeg vil se den endelige aftaletekst først, men jeg noterer mig da, at kilder tæt på processen mener, at der er grund til begejstring. Den håber jeg at kunne dele, når vi kender det fulde indhold af teksten, og når Europa-Parlamentet har stemt endeligt om resultatet. Så jeg er optimist og fortrøstningsfuld – men vil gerne lige se detaljerne først.

Ser rigtig ud

Erik Østergaard fortsætter:

 

- I overskriftsform ser trilog-aftalen rigtig ud. Samme løn for samme arbejde på samme sted, opgør med skuffeselskaber, krav til, at lastbiler på internationale ture skal vende hjem oftere, begrænsninger i cabotagekørsel, værdige forhold for chaufføren, stærkere kontrol, fastholdelse af, at det lange hvil skal holdes ude af lastbilen og så videre.

 

- Det tegner rigtigt, men DTL har brug for at se alle detaljerne, før vi jubler. Det er et omfangsrigt og komplekst stof, som har været undervejs i årevis. Som bekendt ligger Djævlen i detaljen – og dén vil vi have helt styr på, slutter Erik Østergaard.

Læst i alt:

2464 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger