DTL - Danske Vognmænd

28. oktober 2016 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

God dialog om bedre information

28. oktober 2016 - 02:00

Der var ”tæt tilkørsel” til ordet og taletiden, da DTL - Danske Vognmænds regionalt valgte medlemmer forleden mødte Vejdirektoratet til et debat- og inspirationsmøde med temaet information om vejforhold – begge veje.

Engagementet var således stort blandt de godt 60 fremmødte DTL-vognmænd ved mødet for DTL’s regionsrepræsentanter i Fredericia.

 

Vejdirektoratet holdt et spændende oplæg om direktoratets aktuelle indsats for at sikre mere og bedre trafikinformation – og oplæg til en gensidig udveksling af behov og overvejelser fra både vognmænd og Vejdirektoratet.

Vognmænds erfaring vigtig

I to gruppearbejder blev vognmændenes store erfaring fra vejene indbudt til at udvide og supplere direktoratets egne overvejelser.

 

- Vi har haft en overordentlig god og livlig debat i dag, hvor vores medlemmer benyttede muligheden for at give direkte respons og komme med gode idéer, baseret på deres konkrete og praktiske erfaringer. Det fungerede rigtig godt for begge parter, siger Erik Østergaard, administrerende direktør i DTL - Danske Vognmænd.

 

Regionsrepræsentantmødet bød også på en præsentation, og meningsudveksling, om nye regler og vilkår for elev- og lærerpladser, som Dansk Erhverv fremlagde. Søren Hyldstrup Larsen, administrerende direktør i NLA, tog også vognmændene med på en rundtur i de aktuelle europæiske drøftelser og initiativer.

Ny håndbog om kunders miljøkrav

DTL’s erhvervspolitisk chef Ove Holm fremlagde desuden en dugfrisk miljøhåndbog, som nyt værktøj til vognmanden, der forholder sig til kundernes miljøkrav.

 

- Vi udvikler hele tiden på konceptet for vores møder og bevæger os i stigende grad mod møder, hvor vognmændenes egne erfaringer kommer mere i centrum, samtidig med, at vi leverer relevant og opdateret viden og information om de politiske, lovgivningsmæssige eller på anden måde fagligt relevante spørgsmål, som er vigtig at få vores valgte repræsentanter til at tage med hjem til medlemsbaglandet, slutter Erik Østergaard.

Læst i alt:

7 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger