DTL - Danske Vognmænd

2. april 2019 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Handling mod dødvandet ønskes

2. april 2019 - 02:40

Endnu engang har Europa-Parlamentet udsat afstemningen om de tre vigtige temaer i Mobilitetspakke 1 om cabotage, kørsel og hviletid samt udstationering af arbejdstagere, lyder det i en fælles pressemeddelelse fra otte europæiske transportorganisationer, udsendt af blandt andre NLA, som DTL – Danske Vognmænd er en del af.

 

Pressemeddelelsen lyder videre:

Vores organisationer, der repræsenterer operatører over hele EU, ønsker hermed at udtrykke vores dybe bekymring over, at en hel industri i EU's indre marked bliver holdt som gidsler af grupper af parlamentsmedlemmer, som tydeligvis anvender procedurereglerne til at forsinke eller komplicere afstemningsprocedurerne.

 

EU's indre marked for vejtransport har behov for at få nye, harmoniserede regler, der kan leve op til nutidens udfordringer og krav. Europa-Parlamentet spænder ben for denne mulighed. Det sandsynlige resultat vil være et endnu større kludetæppe af nationale regler, som vil øge de administrative byrder og komplicere de grænseoverskridende operationer.

Vi opfordrer til, at der bliver arbejdet for en egentlig afstemning i Parlamentet. Dette vil gøre det muligt at fortsætte behandlingen af temaerne i det nye, kommende parlament og fortsætte forhandlingerne i ministerrådet efter Rådets brede tilgang til sagen i december 2018.

Læst i alt:

19 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger