DTL - Danske Vognmænd

23. marts 2018 - 02:46

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Hurtigere lastbiler: Stort DTL-ønske ’kører’ mod opfyldelse

23. marts 2018 - 02:46

Fra næste år må lastbiler køre 80 kilometer i timen uden for bebyggede områder. DTL’s mærkesag gennem flere år – og et stort ønske hos vognmændene – bliver dermed en realitet, melder DTL-Danske Vognmænd.

 

Meget tilfredsstillende

- Det er meget tilfredsstillende, siger Erik Østergaard, DTL-Danske Vognmænds administrerende direktør, der ser frem til, at lovforslaget om den højere fartgrænse fremsættes i Folketinget til oktober i år.

 

- Det er et spørgsmål, som vores medlemmer igen og igen har bragt op på møder, til Vognmandens Dag-arrangementer og til generalforsamlinger. Men nu går det altså efter alt at dømme igennem fra årsskiftet. Det er vi glade for og stolte af hos DTL, siger Erik Østergaard.

God dialog

- Vi har haft en rigtig god dialog med transportudvalgets medlemmer, og særligt Kristian Pihl Lorentzen (V) har gjort en kæmpe indsats. Det er vi meget glade for, fortsætter Østergaard.

 

Han tilføjer:

- Det vil gøre hverdagen lettere og mere smidig, samt ikke mindst give et bedre samlet trafikmønster, når lastbilerne lige kan hæve farten en smule. Så generes de øvrige trafikanter simpelthen mindre. Det er godt for den samlede trafikafvikling – og jeg tror da også, der er lidt bundlinje i det for vognmændene.

Læst i alt:

5 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger