DTL - Danske Vognmænd

31. juli 2018 - 02:55

App linkNu på Google Play

Vognmanden

- Jeg kan ikke se, at vi skal have dem holdende

31. juli 2018 - 02:55

- Jeg er overrasket over reaktionen fra EU. Jeg kan ikke se, at vi skal have dem (udenlandske chauffører og vognmænd) holdende.

 

Sådan lyder reaktionen fra Faaborg-vognmand Claus Hedegaard Hansen i anledning af, at EU-Kommissionen nu – via en såkaldt åbningsskrivelse – lufter muligheden af at anlægge en retssag mod Danmark ved EU-Domstolen.

 

Kommissionen er således lodret uenig i lovligheden af, at Danmark tidligere i sommer har indført en ny 25 timers begrænsning i parkering på Statens rastepladser langs de danske motorveje.

 

EU mener således, at Danmarks nye 25 timers regel gør det umuligt for udenlandske chauffører at overholde hviletidsreglerne.

Altid været et problem

Claus Hedegaard Hansen, der er formand for Fyns Vognmandsforening under DTL – Danske Vognmænd, sigter netop på de udenlandske chauffører og vognmænd i sin kommentar til Vognmandens Fagblad.

 

- Det har altid været et problem, lyder det videre fra Claus Hedegaard Hansen – møntet på de udenlandske lastbiler på danske rastepladser.

 

- Men det er spørgsmålet, om den nye 25 timers regel hjælper på trængslen på rastepladserne. Jeg tror, at vi måske bare flytter problemet et andet sted hen.

3. spor på E20

Den fynske lokalformand peger samtidigt på en hel anden udfordring på Fyn – nemlig det akutte behov for tre motorvejsspor på E 20 over hele Fyn – fra Middelfart til Nyborg.  

Læst i alt:

24 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger