DTL - Danske Vognmænd

29. maj 2018 - 02:52

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Kim Ancker Transport kåret som ÅTV 2018

29. maj 2018 - 02:52

I forbindelse med DTL – Danske Vognmænds generalforsamling i Odense kører vognmand Kim Ancker med hæderen som Årets Transportvirksomhed 2018.

 

Temaet i konkurrencen i år har været arbejdsmiljø og trafiksikkerhed. Kim Anckers tur op på sejrspodiet er gået via screening og votering i dommerkomiteen, som i år bestod af Jesper Sølund, dokumentationschef hos Rådet for Sikker Trafik, Carl Johan Almqvist, Traffic & Product Safety Director hos Volvo Trucks, samt en repræsentant fra hver af DTL’s fem regioner.

Derefter fulgte en online-afstemning, hvorefter de tre finalister blev afsløret på Vestfyn Trækker, inden den afgørende sms-afstemning mellem finalisterne.

lldsjæle i trafiksikkerhed

Vognmand Kim Ancker har formået at profilere sin virksomhed på trafiksikkerhed, så han og hans chauffør Henning ”Baloo” Olsen er kendt af mange i branchen. Chaufføren Henning ”Baloo” Olsen er kendt som manden bag rattet i ”Danmarks sikreste lastbil” – med egen Facebook-side.

 

Chaufførens lastbil og trailer er udstyret med 11 kameraer, der giver chaufføren et udsyn, de færreste kan konkurrere med. Kim Ancker har selv så høje krav til teknisk sikkerhedsudstyr til lastbiler, at producenterne ikke har kunnet levere på alle hans specifikke ønsker.

 

Både vognmandens og chaufførens lastbil er bl.a. forsynet med harddisk-optager, som kan bruges til dokumentation til undervisningsbrug.

Undervisning

Virksomheden har også en ombygget fragttrailer, der udgør et rullende undervisningslokale med plads til, at 32 elever kan bænkes, inkl. en fladskærm samt et lille depotrum.

Traileren kører landet rundt til udstillinger og ikke mindst skoler, julemærkehjem og andre institutioner for at undervise børnene.

 

Konkurrencens øvrige finalister var AVAS - Aalborg Vognmandsforretning og SOS Dansk Autohjælp Sydjylland.

Læst i alt:

13 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger