DTL - Danske Vognmænd

22. juni 2018 - 02:01

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Noget statsstøttet svineri

22. juni 2018 - 02:01

Meldingen om at DTL – Danske Vognmænd nu beder Konkurrencestyrelsen om at se nærmere på PostNord Logistics A/S, støttes helhjertet i Sønderjylland.

 

Kenneth Jacobsen, formand for Sønderjyllands Vognmandsforening, kalder det over for Vognmandens Fagblad for ”noget svineri”, når PostNord Logistics fortsætter sine aktiviteter – støttet af offentlige skattekroner – og deler underskud ud i fire af de fem seneste regnskabsår.

 

25 år siden

- De fleste af mine medlemmer kører ikke med pakkegods, men det her er noget svineri. Og det er 25 år siden, at det gik galt, da posten begyndte at lave andet end at dele breve ud.

 

Kenneth Jacobsen tager samtidigt kraftigt afstand fra, at PostNord Logistiks, ifølge ham, klart underbyder markedets private konkurrenter, samtidigt med at selskabet modtager offentlig støtte.

 

- PostNord støtter sig til leveringspligten, men koncernen var også klar over faktoren med (dyre) tjenestemænd, da de gik ind i markedet, tilføjer Kenneth Jacobsen til Vognmandens Fagblad.

Minus på 90,9 mio.

Underskuddet på 90,9 mio. kr. i PostNord Logistics A/S for regnskabsåret 2017 sender således ”rystelser” langt ind i de private vognmænds rækker, melder DTL – Danske Vognmænd, der nu beder Konkurrencestyrelsen om at kigge ind i forholdene i selskabet.

Læst i alt:

15 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger