DTL - Danske Vognmænd

22. juni 2018 - 02:47

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Velkommen til Mikkelsen, tak til Klarskov

22. juni 2018 - 02:47

I forbindelse med at den - nu forhenværende - erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) efter 24 år i Folketinget er tiltrådt som administrerende direktør for Dansk Erhverv, siger DTL - Danske Vognmænds administrerende direktør Erik Østergaard:

 

- Jeg vil gerne ønske Brian Mikkelsen hjerteligt tillykke med den nye post i DE. Vi har som medlemsorganisation god brug for den viden, det netværk og den erfaring, der følger med så garvet en toppolitiker, når vi skal fremme det danske erhvervslivs interesser og behov.

Også store udfordringer

DTL’s topchef fortsætter:

 

- På den ene side er der gode tider og rigtig mange erhvervsområder blomstrer i disse år. Men der er også store udfordringer og problemer. På transportområdet er vi udfordret af social dumping, trængselsproblemer, manglende infrastrukturinvesteringer og rekrutteringsproblemer. Her er samspillet mellem erhvervslivet, DE og de politiske beslutningstagere helt afgørende.

 

- Jeg mener, at der i DE i de kommende år kan blive brug for at se på de forskellige interesser, der eksisterer i medlemskredsen, og hvordan de vægtes. Jeg ser gerne DE som en organisation, der også tænker stort i forhold til brede samfundsforhold, med fokus på CSR, ordnede forhold, fair konkurrence og både social og miljømæssig bæredygtighed. Jeg ser meget store muligheder i udnævnelsen af Brian Mikkelsen, og jeg ser meget frem til samarbejdet.

Tak til Klarskov

Erik Østergaard tilføjer:

 

- Jeg har dog også sat meget stor pris på samspillet med Jens Klarskov, som i sin tid som administrerende direktør i DE har styrket organisationen og tiltrukket store organisationer og virksomheder. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Jens for samarbejdet og for den store indsats.

Læst i alt:

10 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger