17. februar 2021 - 09:56

App linkNu på Google Play

DTL: Ministeren har talt med uld i mund

DTL: Ministeren har talt med uld i mund

17. februar 2021 - 09:56

Hos DTL har man ikke været imponeret af, at transportminister Benny Engelbrecht har gemt ”påtrængende infrastrukturprojekter på trafikområdet væk”. Det fremgår af vogmandsorganisationens Årsorientering 2020, hvori det også lyder, at ministeren har talt med ”uld i mund” om disse investeringer.

 

- Mens folketingsåret gik på hæld i foråret, og både corona-strategier, klimahandlingsplaner og flere

reformer havde været genstand for politisk dialog, stod den politiske debat om trafikken stille. Folketinget måtte endnu en gang opleve fra sidelinjen, at transportministeren talte med uld i mund, mens påtrængende infrastrukturprojekter på trafikområdet var gemt væk i regeringens skuffer.

Forud for folketingsvalget i 2019 skortede det ellers ikke på omfattende infrastrukturudspil fra både dendaværende regering sammen med DF samt Socialdemokraterne, lyder det i årsorienteringen.

- DTL opfordrede ved sommerens start regeringen til at tage både folkestyret og folket alvorligt i det kommende folketingsår. Også af hensyn til samfundsøkonomien, som vil nyde godt af, at der iværksættes vedligeholdelses- og anlægsprojekter. Især de ”spadeklare” projekter i en tid, hvor der er stort behov for at få gang i væksten. Endnu er der ikke kommet gang i infrastrukturforhandlingerne men der er signaler fra regeringen om, at det vil ske i første halvdel af 2021: Transportministeren har udtrykt en ambition om at lave en bred aftale om de næste mange års infrastruktur, lyder det.

Læst i alt:

524 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke