28. oktober 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Du skulle have handlet, da I havde magten, Pihl Lorentzen

- Du skulle have handlet, da I havde magten, Pihl Lorentzen

28. oktober 2021 - 01:43

Kommentar til dette indlæg:

 

Ja, Kristian Phil Lorentzen, nu sidder jeg og tænker tilbage på dengang, I var ved regeringsmagten. Hvad gjorde i for at øge rekrutteringen? Mig bekendt ikke noget. I havde mere travlt med at gøre det nemt for de store selskaber i branchen at trække øst vognmænd og chauffører til på bekostning af de danske. Og dem I ikke fik skræmt væk med det, det gjorde I så ved at hæve diverse bøder og sanktioner.

 

Men nu kan I jo med rette få endnu flere østfolk til Danmark for at dække behovet, og så slipper de store jo, også for at skulle af med en ordentlig løn til deres medarbejder.

Ja, det er jo ikke så sært, at Venstre blandt andet slår sig op på at være et landbrugsparti, for sporene skræmmer fra landbruget.

Så alt i alt, Kristian, du skulle nok have gjort noget, da I havde magten. For hvis der ikke kommer en ordentlig løn og bedre forhold for chaufførerne, så er jeg bange for, at vi havner som i England.

 

Nu har jeg kørt lastbil siden 1982, og branchen er kun blevet en større og større luderbranche i løbet af alle disse år.

Klaus Andersen
Frørup Landevej 8
6070 Christiansfeld

Læst i alt:

890 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke