24. januar 2008 - 08:30

App linkNu på Google Play

Dygtige danske vikarer koster

24. januar 2008 - 08:30

Artiklen “Tårnhøj skat åd vikarbureauerne” (tirsdag), hvor vognmand Christian Jensen udtaler, at det er umuligt at få fat i danske chauffør-vikarer, har fået indehaveren af vikarbureauet Kebok, Esben Bjerg Olesen til at sende denne kommentar:

 

 

“Dygtige danske vikarer – ja, men I bliver nødt til at betale.

 

 

Vi driver chauffør-vikarbureau i det vestjyske, udelukkende med danske dygtige chauffører, sådan at kunderne kan stole på og være trygge ved vikaren, når han/hun kommer fra os.

 

 

Det vi tit hører, fra primært vognmændene, er, at de ikke vil betale 250 kr/timen for en dygtig chaufførafløser. De vil hellere lade bilen stå hjemme. Derfor henter vi primært vores omsætning i erhverv, kombineret med andet, såsom entreprenør- eller betonkørsel.

Men kære vognmænd og speditører - det koster at have gode folk ansat, og I skal regne med, at det er os, der står med de dygtige medarbejdere om vinteren, når alting går lidt i stå.

 

 

Vores erfaring med international afløsning er meget sparsom, men vi tager gerne udfordringen op omkring danske vikarer, der kører uden for danske grænser.

 

 

Men husk, at gode, fleksible folk koster."

 

 

Med venlig hilsen
Esben Bjerg Olesen [add:100]

Læst i alt:

463 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger