27. august 2021 - 08:03

App linkNu på Google Play

- En IQ-test af nye chauffører ville i allerhøjeste grad være på sin plads

- En IQ-test af nye chauffører ville i allerhøjeste grad være på sin plads

27. august 2021 - 08:03

Kommentar fra formand for Vognmandslauget, oldermand Jørgen Kjeld Jensen:

 

Regeringen og folketinget har fundet ud af, at stalking er en ”grim” og utilgivelig forbrydelse, som man nu vil sætte mange kræfter ind på at stoppe.

Dette tiltag glæder mig meget, da vores chauffører og vognmænd dagligt er udsat for dette uvæsen grundet myndighedernes ubønhørlige og mange gange unødvendige kontroller af vores chauffører og vognmænd. Det er simpelthen stalking i allerhøjeste potens.

 

Jeg kan derfor kun håbe og tro på, at de samme kræfter vil være med til at stoppe denne stalking fra myndighedernes side over for vores branche. Hvis man stadig er opsat på at øge antallet af diverse kontroller, har jeg da et forslag til sådan en kontrol: En IQ-test af nye chauffører ville i allerhøjeste grad være på sin plads. Hvem vil ellers med sine sansers fulde brug vælge et erhverv, hvor man står med det ene ben i spjældet, næsten inden man har sat sig bag rattet.

Vores chauffører og vognmand er på rent dansk kontrolleret i hoved og røv. Der findes ikke noget andet erhverv i Danmark, som er så velkontrolleret. Man kan kun håbe, at myndighederne besinder sig, ellers ser jeg store faresignaler på en meget stor kommende chaufførmangel, og hvem skal så køre gær ud til forretningerne? Hvem husker ikke storstrejken i 1998 også kaldet gærkrisen, hvor megen transport var lammet. Det kunne nemt ske igen.

 

Jørgen Kjeld Jensen

Oldermand

Vognmandslauget

Læst i alt:

8282 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger