7. oktober 2021 - 13:52

App linkNu på Google Play

Endnu en dansk chauffør på narko anholdt

Endnu en dansk chauffør på narko anholdt

7. oktober 2021 - 13:52

Onsdag afholdt Færdselsafdelingens Tungvognscenter Øst (TCØ) en større kontrol ved Storebæltsbroen i Korsør. Kontrollen foregik i samarbejde med Fødevarestyrelsen, Toldstyrelsen, Skattestyrelsen og Færdselsstyrelsen. Forsvaret var også med, for at foretage kontrol af egne køretøjer.

 

Fra politiets side var der fokus på tungvognsområdet herunder farlig gods, køre- og hviletid, cabotage kørsel, dyretransporter, særtransporter, busser samt bremser/teknisk stand.

Tungvognscenter Øst kontrollerede i alt 62 lastbiler/busser, seks store dyretransporter, otte små dyretransporter og syv varebiler. Der blev optaget 25 rapporter på de 62 lastbiler, otte rapporter på dyretransporterne og fire rapporter på de syv standsede varebiler.

Af særlige sager kan nævnes:


En 48-årig dansk lastbilchauffør fra Kalundborg blev anholdt og sigtet for narkokørsel i en sættevognstrækker, da han var påvirket af amfetamin.

En hollandsk chauffør overholdte ikke sin daglige hviletid. En finsk chauffør overtrådte ligeledes sin daglige hviletid. De to udenlandske chauffører kan forvente bøder på op imod 70.000 hver.

En dansk indregistreret sættevogn fik inddraget sin nummerplade, da den ved en bremsekontrol ikke levede op til kravene. En svensk særtransport blev standset og måtte afvente en følgebil, da den var så bred, at følgebil var påkrævet, før den kunne køre videre.

Læst i alt:

1220 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger