25. maj 2021 - 15:09

App linkNu på Google Play

Endnu en lastbilchauffør stukket ihjel

Endnu en lastbilchauffør stukket ihjel

25. maj 2021 - 15:09

Artiklen er opdateret 27. maj 2021 klokken 11.35.

 

Mindre end to uger efter den 39-årige rumænske lastbilchauffør Spătaru Mihai, blev dræbt med et sværd på en parkeringsplads i Frankrig, er en 50-årig lastbilchauffør fundet dræbt i sin lastbil på en rasteplads i Italien.

 

Det skriver den italienske lokalavis Messaggero Veneto, der også oplyser, at den dræbte lastbilchauffør er rumæner og blev fundet mandag eftermiddag i industriområdet Rivoli di Osoppo i provinsen Udine.

 

Flere af chaufførens kolleger havde ringet til den italienske alarmcentral, da deres kollega ikke svarede på opkald, hvilket var usædvanligt.

 

En eftersøgningsaktion blev sat i gang, og mandens lastbil blev fundet. Den 50-årige rumæner havde adskillige stiksår på kroppen og var død, da politiet fandt frem til ham.

Der er nu en efterforskning i gang af mordet på lastbilchaufføren.

 

Ingen er endnu anholdt.

 

Der er ligeledes ingen anholdelser sket i sagen om mordet på den 39-årige Spătaru Mihai, der blev myrdet for øjnene af sin hustru på en motorvejsrasteplads i Frankrig natten mellem 16. og 17. maj.

 

Opdatering: Uofficeielle oplysninger er komet frem i sagen, der beskriver, at de knivsår den 50-årige chauffør havde, var på hænderne, og dørene til kabinen var låst indefra, da politiet ankom til stedet. Der kan derfor være tale om selvmord. Detaljerne omkring dødsfaldet er endnu ikke er officielt bekræftet.

Læst i alt:

10739 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger