18. juni 2020 - 13:33

App linkNu på Google Play

Estisk chauffør med kæmpe brandert i DSV-bil

Estisk chauffør med kæmpe brandert i DSV-bil

18. juni 2020 - 13:33

En 54 årig lastbilchauffør fra Estland var onsdag en tur i retten i Svendborg, efter han tirsdag eftermiddag blev snuppet på den fynske motorvej i en kæmpe brandert. Det oplyser fyens.dk.

 

Manden blev stoppet, da han kørte fra ved Knudshovedafkørslen i Nyborg. Da politiet åbnede døren til lastbilen, væltede manden ud, men politiet nåede at gribe ham, før han ramte asfalten.

Da manden pustede i politiets alkometer, viste det en promille på 2,4 den ene gang og 2,2 den anden gang, og derfor blev han taget med til arresten. Det skriver fyens.dk.

 

I retten forklarede chaufføren, at han har dårlig ryg, og han havde forsøgt at dulme smerterne med medicin. Han havde dog også drukket 100 milliliter - altså et pænt stort glas - whisky.

Ifølge fyens.dk bor chaufføren med sin familie i Tallin og er fast ansat hos danske DSV. Han kører fast mellem Danmark og Estland og har altså intet sted at være i Danmark.

Manden blev varetægtsfængslet i fire uger.

Læst i alt:

3656 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger