25. februar 2022 - 01:44

App linkNu på Google Play

Euromaster investerer i personalet med ny lederuddannelse

25. februar 2022 - 01:44

For at fastholde og udvikle medarbejderne i en branche med stor efterspørgsel på arbejdskraft investerer Euromaster i en lederuddannelse for samtlige ledere i dækcentre, administration og salg.

 

Alle centerledere, sælgere og teamledere skal i den kommende tid deltage i det skræddersyede kursusmodul ’Håndtering af forandringer’. Det sker som en del af en 4-årig lederuddannelse, som Euromaster har udviklet i samarbejde med uddannelsesinstitutionen IBC i Kolding.

 

Investeringerne i medarbejderne sker ifølge HR-chef Christina Bentzen, fordi det er vigtigt for Euromaster at uddanne og styrke lederne, så de er endnu bedre rustet til at lede en kundevendt og moderne arbejdsplads, der skal evne at tilpasse sig en omskiftelig hverdag. Efteruddannelse er blot en af de metoder, der bruges til i at anerkende medarbejderne for deres arbejde.

– Vi investerer i vores medarbejdere, da det er vigtigt for os, at de udvikler sig, føler sig værdsatte hos Euromaster. Samtidig har vi den udfordring, at der i autobranchen er meget lav ledighed og stor rift om de bedste folk. Det gør det endnu mere vigtigt, at vi værner om og udvikler vores medarbejdere og det rigtigt stærke hold, vi har i dag på tværs af landet, fortæller Christina Bentzen, der har været med til at planlægge og tilrettelægge kursusforløbene.

 

Uddannelsesforløbet består af syv uddannelsesgange af to-tre dages varighed. Undervisningen kombinerer teori og praksis med undervisningsmateriale og problemstillinger, der er bygget op omkring Euromasters hverdag og udfordringer, der kan opstå i autobranchen og på centrene.

På uddannelsen deltager 47 medarbejdere, der kommer fra Euromasters centre og afdelinger i hele landet.

 

Euromaster Danmarks fokus på trivsel på arbejdspladsen er flere gange blevet anerkendt og bemærket. Senest i oktober 2021, hvor den danske forretning for tredje år i træk blev topscorer i moderkoncernen, Michelins, årlige globale trivselsundersøgelse blandt hele Euromaster-gruppen.

 

Læst i alt:

351 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger