30. september 2021 - 01:42

App linkNu på Google Play

Færdselsstyrelsen lukker - i tre dage

Færdselsstyrelsen lukker - i tre dage

30. september 2021 - 01:42

Fra 1. oktober tredobles Færdselsstyrelsens medarbejderstab i takt med, at styrelsen får nye opgaver. Styrelsen holder i den forbindelse lukket fra 1. oktober til 5. oktober.

 

I forbindelse med overdragelsen af kørekort- og takografkortopgaver til Færdselsstyrelsen holder styrelsen lukket, for at få de mange nye medarbejdere koblet op på pc’er og mobiler samt diverse IT-systemer, som er nødvendige for den enkelte medarbejders arbejdsdag. Det oplyser Færdselsstyrelsen.

 

Færdselsstyrelsen holder derfor lukket fredag 1. oktober, mandag 4. oktober og tirsdag 5. oktober.

 

Allerede fra 1. oktober er det dog muligt at ansøge om takografkort digitalt, selvom de fysiske ekspeditionssteder først åbner den 6. oktober.

Fakta:

Fra 1. oktober 2021 skal Færdselsstyrelsen afvikle teori- og praktiske køreprøver, administrere opgaverne på kørekortområdet samt udstede takografkort til førere, virksomheder og værksteder.

 

Regeringen besluttede sammen med Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Nye Borgelige 16. december 2020, at politiopgaverne på kørekortområdet og udstedelse af takografkort skal overdrages til Færdselsstyrelsen pr. 1. oktober 2021.

 

Læst i alt:

903 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger