3. maj 2019 - 01:41

App linkNu på Google Play

Falck sparker redningsstation ud i kulden

3. maj 2019 - 01:41

Falck har opsagt samarbejdet med Redning Danmarks station i Holsted efter det, der af Falck betegnes som forsøg på at miskreditere medarbejdere hos Falck. Ifølge beredskabsinfo.dk er det angiveligt stationens daglige leder, som på sociale medier har skrevet kommentarer om Falck.

 

»Vi har opsagt en leverandør, da leverandøren offentligt har forsøgt at miskreditere medarbejdere hos Falck. Det er uacceptabelt og ikke foreneligt med et fortsat samarbejde. Vores kunder i det pågældende område vil ikke mærke nogen forskel, da vi har indgået aftale med en anden lokal leverandør,« fortæller Gunnar Thykjær, der er senior director i Falck Assistance Nordic, ifølge beredskabsinfo.dk.

 

Redning Danmark opstod i 2017 af en række stationer landet over, som brød ud af samarbejdet med SOS Dansk Autohjælp. Efterfølgende fik Redning Danmark en samarbejdsaftale med Falck og udfører bl.a. alle sværvognsopgaver for Falck.

Læst i alt:

1698 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger