14. juli 2017 - 01:42

App linkNu på Google Play

Fastholder egne chauffører

14. juli 2017 - 01:42

Af Redaktionen |

Som de eneste på markedet har energiselskabet OK fortsat egne chauffører, og det er ikke tilfældigt. De cirka 108 chauffører har stor værdi som OK's ambassadører og er med til at binde forretningen sammen, lyder det fra OK's planlægningschef, Niels Thomasen, i en pressemeddelelse.

 

»Med egne fastansatte chauffører har vi i OK en personalegruppe, der ved, hvad OK er og har forståelse for andre kollegers hverdag. Samtidig er genkendeligheden ude hos kunderne vigtig, og vores chauffører er jo meget lokale og kender mange af deres kunder. Det er en fordel for både kunden og leverandøren,« siger Niels Thomasen, planlægningschef i OK.

 

I det seneste år har OK's Distributionscenter arbejdet målrettet på at inddrage chaufførerne, når nye kunder kommer til, og distributionsområdet og salg er blevet bundet tættere sammen for at få kommunikationen mellem chaufførerne ude i marken og folkene på kontoret til at glide nemmere.

»Vi har skabt mulighed for, at man kan komme i praktik en dag hos en chauffør. Det har været medvirkende til, at vores planlæggere, sælgere, IT-folk og andre i højere grad kan sætte sig i chaufførens sted. Vi er blevet bedre til i samarbejde at få ændret på forhold eller problemstillinger hos den enkelte kunde. Det kræver tæt dialog, og det er noget, som vi kun kan praktisere, hvis vi har egne OK-chauffører,« lyder det fra Niels Thomasen.

Læst i alt:

2071 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger