8. februar 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

FDE Fonden leder efter talenter

8. februar 2019 - 01:44

Så er FDE Fonden igen klar til at modtage kandidatforslag til ”Talentprisen 2019”, hvor der er et legat på 25.000 kr. til modtageren. Fristen for indstilling af kandidater er 28. februar 2019.

 

For transportbranchen er det afgørende at fastholde og tiltrække talenter for at være bedst mulig rustet til den stadig voksende internationale konkurrence. Dygtige og engagerede medarbejdere på alle niveauer både i dag og i morgen er en af virksomhedsledelsens vigtigste udfordringer, og derfor skal der være fokus på virksomhedens talentudvikling, så man både sikrer virksomhedens fremtid og bliver mindre sårbar, når nøglemedarbejdere rejser.

 

Det arbejde vil FDE Fonden gerne støtte, og derfor uddeles også i 2019 en talentpris.

 

Med ”Talentprisen 2019” følger et legat på 25.000 kr.

»At vinde talentprisen er med til at profilere virksomheden og dermed markere, at man er en attraktiv arbejdsplads, der har udviklingen af medarbejderne som et fokusområde. Vi håber også i år at modtage gode og gerne mange kandidatforslag til ”Talentprisen 2019”,« siger FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen.

 

En medarbejder kan bruge legatet på yderligere dygtiggørelse f.eks. i form af et fagligt udviklende uddannelsesophold i en anden virksomhed eller på en uddannelsesinstitution – begge dele gerne men ikke nødvendigvis i udlandet. Tilsvarende kan en virksomhed bruge legatet i sit fortsatte arbejde med talentudviklingen.

 

FDE Fondens ”Talentprisen 2019” gives til:

 

En medarbejder, der i sit daglige virke har udvist stort engagement og potentiale og som har gjort en forskel for virksomheden, eller
en transportvirksomhed, som har et særligt fokus på fastholdelse og udvikling af talenter f.eks. i form af et talentudviklingsprogram.

Kandidatforslag indsendes senest den 28. februar 2019 på www.fdefonden.dk/talentpris.aspx.

Læst i alt:

375 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger