25. oktober 2021 - 11:40

App linkNu på Google Play

FDL: Lad ANPG ordne de dårlige p-betalere

FDL: Lad ANPG ordne de dårlige p-betalere

25. oktober 2021 - 11:40

Farcen om udenlandske lastbilers manglende betaling af p-afgifter optager også vognmandsforeningen FDL, som bringer et alternativt forslag til at løse problemet på banen.

 

- FDL har tidligere foreslået politikere og embedsmænd en løsning med et lavt omkostningsniveau. Betales afgiften ikke inden tidsfristen udløber, skal registreringsnummeret lægges ind i ANPG-nummerplade-scannerens elektroniske system som efterforskning af dårlig betaler. Nøjagtig som med forsikringer og vægtafgifter. Det er effektivt og har en lav omkostning, lyder det fra kontorleder Jens Groot i FDL’s nyhedsbrev.

 

- FDL er ikke, som andre, tilhænger af omkostningskrævende løsninger, som straksbøder og klampning på alle tider af døgnet. Og hvad med forskelsbehandlingen? Er det så kun de landes lastbiler, der ikke vil åbne for elektronisk adgang til deres nummerpladeregistrering, eller skal det gælde alle nationaliteter? Og er kontrol-bemandingen så tilstrækkelig, spørger FDL.

Når det er på plads, er det i øvrigt FDL’s holdning, at ANPG-systemet skal rulles ud over hele Danmark – og ikke som nu, hvor scannerne er koncentreret ved grænserne og de tre største byer. De skal ud over det ganske land, mener FDL.

Læst i alt:

756 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger