6. januar 2022 - 13:00

App linkNu på Google Play

Til kamp mod fusk: FDL tager positivt imod øget gemmetid i ANPG

Til kamp mod fusk: FDL tager positivt imod øget gemmetid i ANPG

6. januar 2022 - 13:00

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL tager positivt mod udvidelsen af gemmetiden for nummerpladeregistreringer i ANPG (automatisk nummerpladegenkendelse). For FDL er det blot en begyndelse. ANPG skulle gerne udvikle sig til at være et landsdækkende, permanent automatisk nummerpladegenkendelsessystem - kun til gavn for alle lovlydige bilister. Det skriver vognmandsorganisationen i en pressemeddelse.

 

- Det kritiske ved det nuværende ANPG-system er manglende kameraer. Der er alt for få opstillede kameraer, og de, der er, er ifølge anpg.dk placeret på centrale steder i Østjylland, Fyn og Sjælland. (Hvad med Vestjylland fra nord til syd), siger kontorleder hos FDL, Jens Groot.

 

- Hele Danmark burde være dækket ind som København. Så havde politiet et værktøj ,som kunne afhjælpe den manglende polititilstedeværelse på de danske veje.

- ANPG er det bedste værktøj, som findes mod de ”glemsomme”, der ikke husker at betale bøder, afgifter, og alle de andre omkostninger, der er hæftet og løbende bliver hæftet til nummerpladen- Også de udenlandske, som i dag bare skraldgriner, mens de smider strimlen fra forruden i skraldespanden.

Læst i alt:

639 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger