5. februar 2019 - 01:40

App linkNu på Google Play

Februar-nummeret er på gaden

5. februar 2019 - 01:40

Årets anden udgave af Lastbil Magasinet har i denne uge ramt landets kiosker og postkasser.

 

I denne udgave ser vi bl.a. nærmere på transportåret 2019, som det ser ud fra transportpolitkernes ønskeseddel. Vi har også besøgt en nordjysk tankopbygger, som har været helt nede og vende og nu er tilbage på ret køl. Vi er på job med Danmarks - ifølge Volvo - bedste lastbilchauffør, og så har vi prøvekørt Volvos relancerede VDS-system med endnu flere funktioner og komfort for chaufføren.

 

Lastbil Magasinet går også i dybden med flere store nyheder fra verdens største lastbilproducent. Daimler Trucks har nemlig trukket stikket på platooning-teknologien, ligesom de investerer ekstraordinært store midler i at komme først med en rigtig selvkørende lastbil på vejen. Vi ser nærmere på hvordan og hvorfor.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Som noget nyt udkommer Lastbil Magasinet nu også elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

Læst i alt:

627 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger