2. april 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Flot AMT-anhænger til Vestjylland

2. april 2020 - 01:43

Harly Mogensen & Søn fra Sdr. Nissum i det vestjyske har for nylig afhentet firmaets nye AMT-overføringsanhænger. Anhængeren er tilpasset til 6,5-7 meter container kasser, og akslerne er fra BPW og er med tromler.

 

Den nye AMT-anhænger er metalliseret på alle flader som er i kontakt med containerne og herefter lakeret i kundens farver. Det betyder også at Harly Mogensen & Søn har fået fælge og chassis lakeret i firmaets kendte farver.

 

På anhængeren har vognmanden valgt at få monteret en rustfri værktøjskasse, hvor alle ventiler er blevet indbygget for større holdbarhed. Der er i forbindelse med drejekransen monteret mekanisk smørepunkt for at kunne vedligeholde anhængeren.

 

På anhængeren er der i bag monteret Duomatic-stik for udtag til eksempelvis bagsmæk mm. Til slut er der monteret ekstra baklys sammen med anhængerens øvrige lysanlæg som selvfølgelig er LED.

Anhængeren er opbygget, solgt og leveret af MTSK A/S i Randers.

Læst i alt:

690 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger